Uusi valtuustokausi alkaa

Maanantaina 21.1. kokoontuu uusi Jämsän kaupunginvaltuusto ensimmäisen kerran. Keskusta sai kahdeksan valtuutettua uuteen valtuustoon. Määrä on sama kuin edellisissäkin kunnallisvaaleissa. Keskusta olikin ainoa ns. isoista ryhmistä, joka sai pidettyä valtuutettujensa määrän ennallaan.

Ryhmien väliset neuvottelut sujuivat hyvässä hengessä. Keskustan neuvottelijoina olivat allekirjoittanut, kunnallisjärjestön puheenjohtaja Merja Lahtinen ja varapuheenjohtaja Mika Kyrö. Se kuinka hyvin neuvotteluissa sovitut paikkajaot pitävät paikkansa, selviää maanantain kokouksessa.

Valtuuston vanhin johtaa valtuuston kokousta siihen saakka kunnes valtuuston puheenjohtaja on valittu. Uudella valtuustokaudella valtuustolla on keskustalainen puheenjohtaja. Esityksenä on allekirjoittanut.

Vaalit veivät keskustan järjestöväen energian syksyllä, vaalien jälkeinen aika on neuvoteltu ja kerätty voimia uutta alkavaa valtuustokautta varten. Kunhan se lähtee kunnolla käyntiin, voidaan jatkaa järjestötoiminnan muutoksien toteuttamista. Keskustan nykyinen järjestörakenne on mielestäni aikansa elänyt. Paikallisosastot eivät vedä väkeä entiseen malliin ja pari ahkeraa toimijaa osastoa kohden ei oikein riitä. Keskittäkäämme voimamme yhteen toimivaan järjestöön. Keskusta Jämsä toimii parhaiten yhdessä paikallisyhdistyksessä, pitäjänyhdistyksessä.

Mikään asia ei ole liian vähäpätöinen yhteydenottoasi varten. Siis kuulumisiin!

Merja Lahtinen, Keskustan Jämsän kunnallisjärjestön pj.